Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Openings- en levertijden Wasco tijdens de feestdagen

13/12/2019

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat wij ook aangepaste openings-, lever- en besteltijden hebben. Om het voor u zo duidelijk mogelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt van alle openings-, lever- en besteltijden tussen 23 december en 4 januari.

De Wasco onderdelenzoeker is vernieuwd!

20/11/2018
Wasco heeft de onderdelenzoeker vernieuwd. Met deze interactieve applicatie is het juiste onderdeel vinden simpeler dan ooit!

Wat kunt u verwachten van de vernieuwde onderdelenzoeker?
  • Snelheid: zoek supersnel op merk, toepassing en type/serie van een onderdeel.
  • Interactief: dankzij de klikbare exploded view tekeningen en productfoto’s vindt u in een paar klikken het juiste onderdeel.
  • Overzicht: u ziet de artikelnummers, prijzen en actuele voorraad van elk onderdeel in één overzicht.
  • Bestelgemak: u kunt onderdelen direct vanuit de onderdelenzoeker bestellen.
  • Breed aanbod: de onderdelenzoeker biedt onderdelen voor verwarming, sanitair, koeltechniek en ventilatie.
De onderdelenzoeker is geschikt voor gebruik op pc, tablet en mobiel. Kijk op www.wasco.be/onderdelenzoeker en ervaar het zelf!

Heeft u hulp nodig? Er staat een team met ervaren specialisten voor u klaar. Bel gratis 0800 407 20 of chat live op deze site. Mocht u buiten kantoortijd onderdelen nodig hebben, dan is onze piketdienst 24/7 bereikbaar voor spoedleveringen op telefoonnummer +31 6 55 18 80 83.

Saint Roch Onderdelen

03/10/2018

Inzake het faillissement van Fonderie Saint Roch kunnen wij momenteel helaas geen Saint Roch onderdelen leveren!

Verdere informatie volgt op een later tijdstip. Houd hiervoor deze website en onze Facebook pagina in de gaten.

Wasco staat 24/7 voor u klaar!

01/10/2018

Nu het langzaam weer kouder wordt, komt menig cv-ketel weer in actie. En dat gaat wel eens mis op de meest vervelende momenten. Daarom staat Wasco 24/7 voor u klaar! Als de nood hoog is, kunt u buiten kantoortijden voor spoedleveringen van onderdelen en circulatiepompen een beroep doen op de Wasco piketdienst. Zo hoeft uw klant nooit in de kou te staan! Bel buiten kantoortijden naar +31 6 55 18 80 83 en onze specialisten helpen u verder.

En: vanaf 1 oktober 2018 t/m 31 maart 2019 kunt u, op afspraak, ook onderdelen afhalen op één van de Wasco-vestigingen in de grensstreek. Ook kunt u onderdelen bij ons distributiecentrum in Twello ophalen of per koerier laten verzenden. Dan kunnen wij u nóg sneller helpen!

Kies voor zekerheid! Zet het Wasco piketdienstnummer direct in uw telefoon: +31 6 55 18 80 83.

Meer informatie over de piketdienst vind u op deze pagina.

GLNs voor heel Wasco gelijk

17/09/2018

Eenduidige communicatie is belangrijk, zeker in E-commerce. Een aanzienlijk deel  van de ordering en facturering gaat inmiddels via één van de elektronische mogelijkheden die Wasco biedt.

Veel opdrachten niet uitgevoerd door gebrek aan ingenieurs

19/04/2018

Veel bouwbedrijven ondervinden problemen bij het uitvoeren van bepaalde opdrachten doordat er te weinig ingenieurs zijn. Bijna tweederde van de bouwbedrijven, 65%, kan sommige opdrachten niet uitvoeren vanwege het gebrek aan deze mensen. Dat blijkt uit een enquête van de Vlaamse Confederatie Bouw (VCB). 

VSH MultiPress nu ook geschikt voor gas

13/03/2018

Het assortiment van de VSH MultiPress is uitgebreid. De MultiPress is niet meer alleen geschikt voor verwarming, drinkwater en perslucht. Je kunt het leidingsysteem nu ook gebruiken voor gas. Dat is niet de enige vernieuwing, want er zijn ook nieuwe afmetingen van de MultiPress beschikbaar en er veel nieuwe koppelingen, overgangen en T-stukken toegevoegd. 

Van arm naar rijk (aard)gas

25/10/2017

Op 2 oktober ging de campagne voor de omschakeling van arm naar rijk gas van start. De Nederlandse overheid kondigde in 2012 aan dat de uitvoer van het Gronings ‘arm’ gas afgebouwd wordt, om in 2030 helemaal te stoppen. 1,6 miljoen particuliere en professionele gasgebruikers in ons land zullen daardoor vanaf 2018 tot en met 2029 omschakelen naar een ander type gas, namelijk rijk gas, uit andere delen van de wereld.

Installateurs tasten in het duister over omschakeling gas

03/10/2017

Er komt een grote verandering aan in 2030. Doordat vanuit Nederland geen gas meer naar België komt, moeten 1,6 miljoen Vlaamse gezinnen en bedrijven omschakelen naar hoogcalorisch aardgas. Nu is het zo dat niet alle verwarmingsketels, kachels en andere toestellen op gas geschikt zijn voor dit hoogcalorische gas. De federale overheid rekent hiervoor op de hulp van installateurs om de toestellen bij te regelen, maar zij weten tot op heden niks. 

De nieuwe onderdelenzoeker van Wasco is live!

29/09/2017

Van veel apparaten hebben we nu de lijntekeningen toegevoegd in de onderdelenzoeker. Op deze tekeningen staan er positienummers bij de onderdelen. Met één klik op dit nummer verschijnt rechts in het scherm direct het onderdeel dat erbij hoort. Zelfs onderdelen waarvan u dus niet weet hoe ze heten kunt u terugvinden in deze nieuwe onderdelenzoeker.