Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Mogelijk vertraagde leveringen DPD

31/03/2020

Doordat veel DPD parcelshops gesloten zijn, vragen wij u vriendelijk tijdelijk geen bestellingen voor parcelshops in te voeren. Deze zullen namelijk veelal niet afgeleverd kunnen worden.

De leveringen bij u aan het bedrijf kunnen gewoon plaats vinden, echter ook deze kunnen vertraging opleveren door lokale controles en blokkades. Tevens is het vaak niet mogelijk, bij afwezigheid, op een parcelshop af te leveren vanwege de sluiting van vele parcelshops. De pakketten zullen dan retour gaan naar het depot en zullen dan nogmaals aangeboden worden.  Wij verzoeken u om rekening te houden met de bezorger. Geen contact en 1,5 meter afstand houden alstublieft. De status van leveringen en het Corona virus van DPD zelf vindt u hier.

Kunnen we bij u bezorgen?
Voor onze vervoerders is het op dit moment regelmatig niet duidelijk of bestelde artikelen van Wasco bij u bezorgd kunnen worden. 
Om het voor de bezorgers van onze vervoerder DPD duidelijk te maken of u de bestelde goederen kunt ontvangen, is een speciale poster ontwikkeld.
Wij verzoeken u vriendelijk om deze poster te printen en op een duidelijk zichtbare plek voor de bezorger op te hangen, bij voorkeur op de plek waar de goederen neergezet kunnen worden. Wij willen u vriendelijk bedankten voor uw medewerking!

 

Hoe gaat Wasco om met de recente corona-uitbraak?

12/03/2020

Vanwege de uitbraak van het coronavirus heeft Wasco uit preventieoogpunt verschillende maatregelen getroffen. Op deze manier willen wij voor een zo veilig mogelijke omgeving zorgen voor onze werknemers, klanten en andere relaties. 

GLNs voor heel Wasco gelijk

17/09/2018

Eenduidige communicatie is belangrijk, zeker in E-commerce. Een aanzienlijk deel  van de ordering en facturering gaat inmiddels via één van de elektronische mogelijkheden die Wasco biedt.

Wasco, uw one-stop-shop!

25/05/2018

Met de komst van de warmtepomp en de verandering in de installatiewereld, neemt de vraag naar airconditioning en warmtepomp toebehoren sterk toe. Door onze krachten met die van Aircovent (dé groothandel voor hoogwaardige airconditioning producten) te bundelen, kunnen we u ook op dit gebied nu nog beter bedienen.

Om u optimaal te ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden hebben wij twee handzame brochures gemaakt. Hierin vindt u een overzicht van ons kernassortiment airconditioning, airconditioning toebehoren, montagematerialen en koeltechnische gereedschappen.

Totaalservice voor onderdelen door Wasco

21/09/2017

Voor onderdelen moet u bij Wasco zijn, want van nagenoeg alle merken kan Wasco onderdelen uit voorraad leveren. In alle behoeften wordt voorzien, waardoor alles efficiënt en vlot verloopt. Niet alleen bij de grote orders.

Wasco neemt Aircovent over

24/07/2017

Per 1 augustus a.s. neemt Wasco alle aandelen over van het Rotterdamse bedrijf Aircovent. Met deze overname willen wij inspelen op de trend van verduurzaming binnen de verwarmingsmarkt. 

Wasco werkt samen met DPD ParcelShop. De perfecte oplossing voor iedereen die zijn tijd zelf wil indelen!

08/01/2018

Terwijl u aan het werk bent, bezorgt Wasco uw bestelling bij een DPD ParcelShop afhaalpunt bij u in de buurt. U kunt dit afhaalpunt zelf kiezen en het pakket ophalen wanneer het u uitkomt. We informeren u per e-mail of SMS wanneer uw bestelling klaar ligt in één van de ruim 700 DPD ParcelShops in België. Zo bespaart u tijd en heeft u altijd het materiaal voor de volgende dag in huis!

Wasco wint Succes Award ‘Beste in Online Business’

08/09/2015
Tijdens de uitreiking van Nationale Business Succes Awards afgelopen zondag won Wasco De Nationale Succes Award voor Beste in Online Business. Juryvoorzitter Steven van Eijck maakte dit bekend tijdens de Finale Award Show. De uitzending van de show vindt plaats op 15 februari om 13.55 uur op RTL7.