Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Hoe gaat Wasco om met de recente corona-uitbraak?

12/03/2020

Vanwege de uitbraak van het coronavirus heeft Wasco uit preventieoogpunt verschillende maatregelen getroffen. Op deze manier willen wij voor een zo veilig mogelijke omgeving zorgen voor onze werknemers, klanten en andere relaties. 

Wij hebben onze medewerkers aangeraden om regelmatig hun handen te wassen en om geen handen meer te schudden. Daarnaast vragen wij medewerkers die symptomen van het virus hebben om thuis te blijven, zodat collega’s niet besmet worden. 

Een volledig overzicht van de maatregelen die wij hebben getroffen vindt u op onze updatepagina. Bestellen is gewoon mogelijk en ook de vestigingen zijn open!

Vooralsnog zijn er geen leveringsproblemen. We staan in nauw contact met onze leveranciers om op de hoogte te blijven van de leveringssituaties. Wanneer de corona-uitbraak invloed heeft op de voorraadposities van Wasco, dan informeren wij u via onze website. Natuurlijk kunt u ook altijd terecht bij onze medewerkers voor specifieke vragen. 

Button Corona