Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Over Wasco

Welkom bij Wasco. Wasco is de meest toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Wasco heeft 34 vestigingen, grote distributiecentra en een uitgebreide webshop waarmee wij dag en nacht in de buurt zijn om jou te voorzien van de beste producten en diensten. Vanzelfsprekend garanderen wij jou de beste service en ondersteuning, want jouw succes is onze passie.

 

Do you want to watch this video in English?

“Wasco is, met een compleet assortiment van maar liefst 450.000 producten en een constante en uitgebreide voorraad, altijd in staat jou snel van dienst te zijn en leveren de meeste producten binnen 24 uur”

Ga voor zekerheid

Wij begrijpen als geen ander dat jij zekerheid zoekt en graag samenwerkt met een betrouwbare leverancier. Wij bieden jou 5 zekerheden waarmee wij onze kwaliteit garanderen en waarborgen die jij verdient en die je van ons gewend bent.

De 5 zekerheden van Wasco

  1. een ruim assortiment van 450.000 producten
  2. snelle en betrouwbare levering
  3. service en ondersteuning van echte vakmensen
  4. flexibel door het bieden van 100% maatwerk
  5. dag en nacht beschikbaar

Health and Safety

Wasco neemt de gezondheid, het welzijn en welbevinden van haar medewerkers erg serieus. Daarom neemt “Health & Safety” een belangrijke positie in binnen onze organisatie. Dit project wordt ondersteund door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie.

 

Wil je graag werken bij Wasco? Bekijk onze vacatures