Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 
  1. Home
  2. Onderdelenzoeker

Zoek hier uw onderdeel

Herstel filters
- Merk -
- Toepassing -
- Type / Serie -

De Wasco onderdelenzoeker

Hebt u een smartphone, tablet of Chromebook, dan kunt u ook gebruik maken van de Wasco App. Hiermee krijgt u een betere mobiele ervaring op elke locatie.

Als technieker komt u ongetwijfeld wel eens op plekken waar geen internet aanwezig is. Daarom is onze app uitgerust met een slimme offline modus waarmee u probleemloos het juiste onderdeel kunt vinden. Waar u ook bent. Inloggen doet u simpelweg met dezelfde gegevens als u gewend bent voor Wasco.be. Verkrijgbaar voor zowel Android als iOS, die u via de handige QR-code kunt downloaden door deze te scannen.

 

Wij streven naar een zo compleet mogelijk assortiment om u zo goed mogelijk te ondersteunen in uw werkzaamheden. Ontbreken er toestellen? Of mist u onderdelen? Neem dan contact met ons op via het e-mailadres: info@wasco.be