Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Altijd paraat tijdens jouw dienst

Bij Wasco vinden we het belangrijk dat u altijd door kunt werken. Daarom zorgen wij ervoor dat u uw spullen op de juiste plek, op het juiste moment krijgt. Dat vinden wij namelijk belangrijk. Het maakt ons niet uit of dit nu ‘s morgens vroeg, ‘s avonds laat of zelfs ‘s nachts is: u moet geleverd krijgen en u moet kunnen bestellen. Ook in het weekend. Wasco staat voor u klaar, altijd en overal!

24/7 storingsservice

Uw klant mag koste wat kost niet in de kou staan. Daarom hebben wij voor u de 24/7 storingsservice. Zo kunt u altijd uw klant uit de brand helpen, want dat is het belangrijkste.

Hoe werkt de 24/7 storingsservice?

Gratis leveringen

Hoe klein uw bestelling ook is, wij zorgen ervoor dat er geen extra orderkosten berekend worden.

Lees meer over onze gratis leveringen

800 afhaalpunten

Uw pakket wilt u ophalen waar en wanneer het u uitkomt. Daarom zijn wij aangesloten bij 800 afhaalpunten waar u uw bestelling kunt ophalen.

Wij zorgen voor een goede levering

Digitale diensten

Bestellen maken we voor u nog makkelijker met onze digitale mogelijkheden. Niet alleen bestellen kan digitaal bij ons, ook de facturatie kan op die manier verlopen. Daarnaast bieden nog meer digitale diensten.

Doe digitaal zaken met Wasco

Onderdelennachtleveringen

Er is niets fijner dan uw werkdag beginnen met een bus vol met spullen die u nodig heeft voor uw werk. Daar zorgt Wasco voor, want wij kunnen in uw bus of op een andere plek leveren in de nacht zodat u nooit misgrijpt overdag.

Krijg in de nacht uw onderdelen geleverd