Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Wasco is er altijd en overal

Doorwerken zonder zorgen over leveringen en bestellingen. Dat is fijn, maar helaas niet altijd de praktijk. Wasco begrijpt dat. Daarom kan u 365 dagen en 24/7 bij ons terecht voor uw onderdelen en service- en onderhoudsproducten. Wij staan voor u klaar, altijd en overal!

24/7 Storingsservice

Zit uw klant in de kou door een storing? Met spoed een onderdeel nodig? Buiten kantooruren of op een feestdag kan dat zeer lastig zijn. Daarom heeft Wasco voor u de 24/7 Storingsservice. Met slechts één telefoontje komt u in contact met onze ervaren specialisten. Zo kunt u snel uw klant helpen, 365 dagen en 24/7!

Meer informatie

Gratis levering

Hoe groot of klein uw bestelling ook is, bij Wasco betaalt u géén verzendkosten of orderkosten! En u ontvangt per bestelling slechts één factuur. Deze kunt u eenvoudig terugvinden in uw account op Wasco.be. Zo heeft u geen last meer van stapels facturen voor elk afzonderlijk onderdeel.

Meer informatie

Online diensten

Winkels sluiten, maar Wasco.be is altijd open. Niet alleen bestellen kan digitaal, ook de facturatie kan u digitaal laten verlopen. Met Wasco.be heeft u bovendien altijd inzicht in uw gegevens. Op uw pc, tablet en mobiel. Ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie

Nachtlevering van onderdelen

Uw werkdag aanvangen met de materialen die u nodig heeft al in uw bestelwagen, zonder dat u extra werk hoeft te doen? Dat kan bij Wasco! Wij kunnen vóór 7:00 in de ochtend uw bestelling in uw bestelwagen of op een andere afsluitbare plek leveren.

Krijg in de nacht uw onderdelen geleverd