Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

24/7 Storingsservice

Zit uw klant in de kou door een storing? Met spoed een onderdeel nodig? Buiten kantooruren of op een feestdag kan dat zeer lastig zijn. Daarom heeft Wasco voor u de 24/7 Storingsservice. Met slechts één telefoontje komt u in contact met onze ervaren specialisten. Zo kunt u snel uw klant helpen, 365 dagen per jaar en 24/7!

Buiten kantoortijden kunt u terecht bij ons distributiecentrum in Twello, Nederland. U hoeft slechts het nummer van de 24/7 storingsservice te bellen: +31 6 55 18 80 83.

Hoe werkt de 24/7 storingsservice?

  • Heeft u met spoed een onderdeel of een circulatiepomp nodig? Bel dan de Wasco 24/7 storingsservice op +31 6 55 18 80 83. De dienstdoende medewerker informeert u dan over de beschikbaarheid van het gewenste onderdeel of de pomp. 
  • Wij bedienen u graag zo snel mogelijk. Daarom is het handig als u het artikelnummer van Wasco (te vinden op deze website) of van de fabrikant bij uw bestelling paraat hebt.
  • De benodigde onderdelen of pompen kunnen, na overleg met de medewerker, bij het distributiecentrum in Twello worden opgehaald. Deze kunnen ook in opdracht van u per koerier verzonden worden.
  • Gebruikt u (verplichte) ordernummers en/of projectnummers? Geef deze direct door wanneer u de bestelling plaatst. Deze kunnen we achteraf niet toevoegen of corrigeren op de pakbon of factuur.
  • Voor deze dienst berekenen we een toeslag van €30,- per bestelling. 
  • De kosten voor een eventuele koerier worden inzichtelijk gemaakt en aan u doorberekend. Hiervoor rekenen wij een tarief van €0,55 per kilometer, enkele reis.