Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Samen naar de top!

16/04/2021

U wist al dat Aircovent en Wasco samen zijn gegaan. Samen timmeren we hard aan de weg om de nummer 1 groothandel in airconditioning te worden! Daar steken we een berg werk in en daar plukt u de vruchten van. Dit jaar hebben we een nóg breder assortiment in onze webshop, zodat we u nóg beter van dienst kunnen zijn.

Nieuwe producten
Uiteraard introduceren we ook dit nieuwe aircoseizoen weer nieuwe en verbeterde Haier modellen. Hierin speelt innovatieve technologie voor luchtzuivering en het optimaliseren van een gezond binnenklimaat een centrale rol. Denk aan bewezen UVC-licht technologie die bacteriën en virussen, zoals COVID-19, vrijwel volledig vernietigt. En uiteraard zorgen ook deze nieuwe toestellen voor een optimaal energiezuinig comfort en bieden ze hoog installatiegemak.

Ook nieuw: airconditioners zonder buitenunit. Handig voor situaties waarin een buitenunit niet mogelijk of gewenst is. Deze toestellen zijn beschikbaar vanaf eind april 2021. Enkele noviteiten op het gebied van installatiematerialen en gereedschappen:

- Nieuwe Testo digitale manifold
- Flexflair connectors
- Aircobase 600 fix it foot
- Bruine/zwarte leidinggoot
- Evocover buitendeel omkasting

Vernieuwde airco overzichtspagina en brochures
Ons complete assortiment kan u bekijken in de webshop, maar ook op de vernieuwde airco overzichtspagina. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft, zoals de nieuwe 2021 brochures van Haier en voor airco installatiemateriaal en gereedschap. Gedrukte brochures zijn verkrijgbaar via onze binnendienst.

Laat de zomer maar komen. Samen naar de top!