Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Wasco staat altijd voor u klaar!

Naast het meest complete assortiment onderdelen, biedt Wasco een aantal slimme diensten om uw dagelijkse werk makkelijker te maken. Zo kan u zich nog beter concentreren op uw werk en uw klanten. Heeft u toch hulp nodig, dan staat ons team van ervaren specialisten altijd voor u klaar: 365 dagen en 24/7!

Logistieke diensten

Wij zorgen er met onze logistieke diensten voor dat uw bestelling tijdig geleverd wordt op de plek die u wenst. Bijvoorbeeld aan de zaak of bij uw klant. Of zelfs nog vóór uw werkdag begint in uw bestelwagen! Voor extra flexibiliteit kan u bestellingen ook laten leveren op één van de 800 afhaalpunten in België.

Bekijk onze diensten voor logistiek en bestellen

Besparen met Wasco

U heeft een bepaald onderdeel nodig, maar kan het niet vinden. U doorzoekt uw bestelwagen, belt de leverancier of maakt een extra rit naar uw groothandel. Herkenbaar? Tijdrovend en het kost u onnodig geld. Wasco kan u helpen! Met slimme diensten, zoals de unieke Wasco onderdelenzoeker en ons RFID-voorraadbeheersysteem, kan u efficiënter werken en kosten besparen.

Bekijk onze diensten voor efficiënter werken

Kennisdiensten

Het team van Wasco Onderdelen heeft jarenlange ervaring in installatie, service en onderhoud. Onze specialisten hebben immers ook in uw schoenen gestaan. Wij zijn tevens bekend met de producten in België, of het nu gaat om verwarming, sanitair, koeltechniek of ventilatie. Hebt u advies of informatie nodig voor uw project? Aarzel niet, u kan ons altijd gratis contacteren. Wij helpen u graag!

Maak kennis met onze kennis