Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Het meest complete onderdelenassortiment

Wasco is uw specialist in onderdelen voor verwarming, sanitair, koeltechniek en ventilatie. Ons assortiment bevat meer dan 18.000 onderdelen van meer dan 120 merken. Uit voorraad leverbaar! In Nederland is Wasco al bijna 30 jaar de onbetwiste marktleider op het gebied van onderdelendistributie.

De Wasco onderdelenzoeker

Zo veel onderdelen, is dat niet lastig zoeken? Neen, het juiste onderdeel vinden is zelfs simpel met de unieke Wasco onderdelenzoeker. Met behulp van interactieve lijntekeningen en afbeeldingen zoekt u supersnel in 250.000 onderdelen voor verwarming, sanitair, koeltechniek en ventilatie. In enkele klikken vindt u het onderdeel dat u zoekt. En u kunt het direct bestellen op uw desktop, tablet of mobiel.

Overtuig uzelf en probeer de onderdelenzoeker!

Service en onderhoud

Naast voor onderdelen, kunt u bij Wasco ook terecht voor alle service- en onderhoudsproducten voor uw dagelijkse werk. Denk aan artikelen voor bijvoorbeeld persoonlijke bescherming, reiniging meetapparatuur, gereedschap, enzovoort.

Ontdek het assortiment

Voorraad

Wasco heeft meer dan 18.000 onderdelen op voorraad van meer dan 120 merken. Zo kunnen we u altijd voorzien van het juiste onderdeel. Ook voor de minder gangbare toestellen en merken.

Lees verder