Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Efficiënter werken met Wasco

U concentreert zich waarschijnlijk liever op uw werk en klanten, dan dat u druk bent met bestellingen of het zoeken naar onderdelen. Helaas komt dit nogal eens voor. Zonde van uw tijd! Wasco kan u met onderstaande diensten helpen om uw processen efficiënter te laten verlopen. Zo kunt u blijven doen wat u het liefste doet. En tegelijkertijd kosten besparen!

De Wasco onderdelenzoeker

Een onderdeel nodig? Stop met leveranciers bellen of dikke catalogi doorbladeren! Met de unieke Wasco onderdelenzoeker vindt u gegarandeerd sneller het juiste onderdeel. Met behulp van interactieve lijntekeningen en afbeeldingen zoekt u supersnel in 250.000 onderdelen voor verwarming, sanitair, koeltechniek en ventilatie. Met slechts enkele klikken kunt u onderdelen vinden en direct bestellen. Op uw desktop, tablet en mobiel. 

Overtuig uzelf en probeer de onderdelenzoeker!

Onderdelen nachtlevering

Uw werkdag aanvangen met de materialen die u nodig heeft al in uw bestelwagen, zonder dat u extra werk hoeft te doen? Dat kan bij Wasco! Wij kunnen vóór 7:00 ‘s ochtends uw bestelling in uw bestelwagen of op een andere afsluitbare plek leveren.

Ontdek de mogelijkheden

Barcodescanner

Bestellen met de barcodescanner van Wasco biedt u veel tijdwinst en helpt u met het op peil houden van uw voorraden. U hoeft slechts nog barcodes te scannen en de bestelling door te zetten op Wasco.be. Makkelijker kan bijna niet!

Meer informatie

RFID-voorraadbeheersysteem

Hoe zit het met de onderdelenvoorraad in uw bestelwagen, heeft u altijd de juiste artikelen bij u? Of moet u soms toch een extra rit maken naar de groothandel? Dat kost tijd en geld. Met het Wasco RFID-voorraadbeheersysteem grijpt u echter nooit meer mis. U helpt sneller uw klanten en bespaart ook nog eens kosten!

Zo werkt het RFID-voorraadbeheersysteem