Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Voorraad

Wasco heeft meer dan 18.000 onderdelen op voorraad van meer dan 120 merken. Zo kunnen we u altijd voorzien van het juiste onderdeel. Of het nu gaat om verwarming, sanitair, koeltechniek of ventilatie. In Nederland is Wasco al bijna 30 jaar onbetwist marktleider op het gebied van onderdelen en service- en onderhoudsproducten!

Dankzij goede contacten met leveranciers en ruime ervaring in de branche is Wasco zeer goed bekend met de installatieproducten in België. Bij Wasco kan u dus altijd terecht voor uw vertrouwde merken.

Hiernaast ziet u een greep uit onze leverbare merken. Meer informatie vindt u op de Wasco Merkenkaart. Staat uw favoriet er niet bij? Ook voor onderdelen van minder gangbare producten kunt u doorgaans bij Wasco aankloppen. Informeer gerust bij onze specialisten via ons gratis nummer 0800 407 20.