Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Wasco, uw one-stop-shop!

25/05/2018

Met de komst van de warmtepomp en de verandering in de installatiewereld, neemt de vraag naar airconditioning en warmtepomp toebehoren sterk toe. Door onze krachten met die van Aircovent (dé groothandel voor hoogwaardige airconditioning producten) te bundelen, kunnen we u ook op dit gebied nu nog beter bedienen.

Om u optimaal te ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden hebben wij twee handzame brochures gemaakt. Hierin vindt u een overzicht van ons kernassortiment airconditioning, airconditioning toebehoren, montagematerialen en koeltechnische gereedschappen.

Alle producten uit deze brochures zijn bovendien simpel en snel online te bestellen.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het complete Haier airconditioning assortiment, vraag er naar bij onze specialisten.

Heeft u technische vragen, dan helpen onze specialisten u graag verder. U kunt ze bereiken via 0800 - 407 20.

Samen zijn we sterker, sneller en completer en daar profiteert u als klant van!

Bekijk hier de brochure Haier Airconditioning apparatuur
De brochure Airconditioning toebehoren, installatiemateriaal en gereedschap kunt u aanvragen bij uw Wasco vertegenwoordiger.