Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Wasco App België

09/11/2020

Met de Wasco app heeft u altijd en overal toegang tot 250.000 onderdelen en service- en onderhoudsproducten. Vind eenvoudig uw onderdelen met de unieke onderdelenzoeker en plaats simpel uw bestellingen met uw smartphone! De Wasco app is gratis beschikbaar voor Android en iOS toestellen. Meer weten? U leest er alles over op deze pagina.

Wasco in vakblad De Onderneming

30/11/2020

Het service- en onderhoudsseizoen voor verwarmingsketels is in volle gang. Een perfect moment om uw klanten nog beter aan u te binden. Waarom? Hoe? Vakblad "De Onderneming" schreef hierover een artikel samen met Wasco. U kan het artikel hier teruglezen.

Help uw DPD-bezorger

30/11/2020

Zoals u weet vereisen de geldende Covid-19 maatregelen aanpassingen in ons dagelijks leven. Ook de bezorging van uw bestelling kan hierdoor beïnvloed worden.

Gebruik de DPD-poster
Wasco werkt samen met DPD voor het bezorgen van uw pakketten. Voor de bezorgers is het bij aankomst soms onduidelijk of een bedrijf geopend is. Uw pakket wordt dan niet bezorgd. U kan de bezorger helpen door deze speciale poster in te vullen en op te hangen bij het afleveradres. Zo maakt u duidelijk waar de DPD-bezorger terecht kan en worden uw pakketten veilig afgeleverd.

Airco update

25/06/2020
Beste klant,
 
De temperaturen gaan rap omhoog en het aircoseizoen is in alle hevigheid losgebarsten. Zoals u wellicht in de media heeft kunnen vernemen is de vraag naar aircoproducten explosief gestegen, dat merken we ook bij Wasco. We werken er met man en macht aan om alle airco-gerelateerde producten zo snel mogelijk te verwerken, de magazijnen draaien overuren om aan de vraag te voldoen. Helaas kunnen wij echter op dit moment niet altijd onze 24 uurs service waarmaken op het airco-assortiment, we streven naar een levering binnen 48 uur.

Volledig assortiment Riello onderdelen

22/04/2020

Wasco heeft maar liefst 3500 onderdelen van Riello opgenomen in haar assortiment. In samenwerking met Riello, hebben wij een voorraad aangelegd van de 200 meest gevraagde onderdelen.

Met deze samenwerking is het voor u nog eenvoudiger om alle onderdelen te bestellen bij 1 leverancier. Bij Wasco kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden en bestellen. Heeft uw klant een Riello ketel of brander defect, dan is het juiste onderdeel gemakkelijk terug te vinden in de onderdelenzoeker. Daar staan ook alle exploded views en onderdelenlijsten van de meest voorkomende toestellen.

Wasco, ook specialist op het gebied van airconditioning

01/04/2020

Het zijn moeilijke en verwarrende tijden, maar we hopen dat deze snel voorbij zullen zijn.  We hopen dat wij ons met zijn allen binnenkort weer kunnen richten op de fijne dingen in het leven zoals de komst van de zomer.

Om u hier alvast op voor te bereiden hebben wij weer een hoogwaardig assortiment airconditioning producten voor u samengesteld die u deze zomer waarschijnlijk weer hard nodig gaat hebben. 

- Haier airconditioning apparatuur
Airconditioning Toebehoren, installatiemateriaal en gereedschap


 

Mogelijk vertraagde leveringen DPD

31/03/2020

Doordat veel DPD parcelshops gesloten zijn, vragen wij u vriendelijk tijdelijk geen bestellingen voor parcelshops in te voeren. Deze zullen namelijk veelal niet afgeleverd kunnen worden.

De leveringen bij u aan het bedrijf kunnen gewoon plaats vinden, echter ook deze kunnen vertraging opleveren door lokale controles en blokkades. Tevens is het vaak niet mogelijk, bij afwezigheid, op een parcelshop af te leveren vanwege de sluiting van vele parcelshops. De pakketten zullen dan retour gaan naar het depot en zullen dan nogmaals aangeboden worden.  Wij verzoeken u om rekening te houden met de bezorger. Geen contact en 1,5 meter afstand houden alstublieft. De status van leveringen en het Corona virus van DPD zelf vindt u hier.

Kunnen we bij u bezorgen?
Voor onze vervoerders is het op dit moment regelmatig niet duidelijk of bestelde artikelen van Wasco bij u bezorgd kunnen worden. 
Om het voor de bezorgers van onze vervoerder DPD duidelijk te maken of u de bestelde goederen kunt ontvangen, is een speciale poster ontwikkeld.
Wij verzoeken u vriendelijk om deze poster te printen en op een duidelijk zichtbare plek voor de bezorger op te hangen, bij voorkeur op de plek waar de goederen neergezet kunnen worden. Wij willen u vriendelijk bedankten voor uw medewerking!

 

Hoe gaat Wasco om met de recente corona-uitbraak?

12/03/2020

Vanwege de uitbraak van het coronavirus heeft Wasco uit preventieoogpunt verschillende maatregelen getroffen. Op deze manier willen wij voor een zo veilig mogelijke omgeving zorgen voor onze werknemers, klanten en andere relaties. 

Volledig assortiment Elco Rendamax

09/03/2020

Wasco en ELCO zijn een intensieve samenwerking aan gegaan. ELCO is een merk van ATAG Verwarming, dat sinds februari 2018 deze merknaam voert voor hoogvermogen verwarmingstoestellen voor Utiliteit en Industrie. Wasco levert nu het volledige onderdelenassortiment en heeft een groot deel hiervan ook op voorraad liggen.