Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Volledig assortiment Riello onderdelen

22/04/2020

Wasco heeft maar liefst 3500 onderdelen van Riello opgenomen in haar assortiment. In samenwerking met Riello, hebben wij een voorraad aangelegd van de 200 meest gevraagde onderdelen.

Met deze samenwerking is het voor u nog eenvoudiger om alle onderdelen te bestellen bij 1 leverancier. Bij Wasco kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden en bestellen. Heeft uw klant een Riello ketel of brander defect, dan is het juiste onderdeel gemakkelijk terug te vinden in de onderdelenzoeker. Daar staan ook alle exploded views en onderdelenlijsten van de meest voorkomende toestellen.

LEVERINGEN
Voorraad artikelen die vóór 18.00 uur besteld zijn, worden dezelfde dag nog verstuurd. En de leveringen zijn franco, dus er komen geen extra kosten bij. Wasco levert alles voor de service monteur, dus zijn de Riello onderdelen gemakkelijk mee te bestellen bij al uw andere servicebenodigdheden en heeft u ze de volgende werkdag al in huis.

ADVIES
Is er meer informatie nodig? Dan staan onze ervaren medewerkers klaar met advies. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor spoedleveringen, ook als het gaat om Riello-onderdelen!