Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Assortiment Comfort Line Ventilatiefilters uitgebreid

30/09/2020

Bij Wasco kunt u terecht voor al uw onderdelen en service- en onderhoudsproducten. En dus ook voor ventilatiefilters. Wist u dat er voor veel filters een alternatief is van Comfort Line? Bovendien hebben we dit assortiment fors uitgebreid! Voor de meest gangbare ventilatietoestellen bestaat er nu ook een Comfort Line filter of filterset. Bekijk het overzicht en bestel direct.

Kwaliteit
Comfort Line filters zijn gemaakt van hoogwaardige polyestervezels, die tijdens de productie aan één zijde is verwarmd. De vezels versmelten daarbij voor een deel, waardoor het filterrendement omhoog gaat. De opbouw zorgt er ook voor dat er binnen afzienbare tijd een stofcake in het filter ontstaat. Deze laag is gunstig voor het rendement van het filter en zorgt ervoor dat de ventilatieunit beter beschermd is tegen schadelijke deeltjes.