Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Airco update

25/06/2020

Beste klant,
 
De temperaturen gaan rap omhoog en het aircoseizoen is in alle hevigheid losgebarsten. Zoals u wellicht in de media heeft kunnen vernemen is de vraag naar aircoproducten explosief gestegen, dat merken we ook bij Wasco. We werken er met man en macht aan om alle airco-gerelateerde producten zo snel mogelijk te verwerken, de magazijnen draaien overuren om aan de vraag te voldoen. Helaas kunnen wij echter op dit moment niet altijd onze 24 uurs service waarmaken op het airco-assortiment, we streven naar een levering binnen 48 uur.

Ook zijn er zo nu en dan bepaalde producten uitverkocht, samen met onze leveranciers werken we er keihard aan om die voorraad snel weer aan te vullen. De aankomende weken verwachten we weer veel nieuwe voorraad binnen te krijgen. Wanneer u uw order alvast plaatst wordt deze automatisch uitgeleverd zodra de artikelen weer binnen zijn.
 
We wensen u een hele fijne zomer met een lekker koel binnenklimaat!