Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

De Wasco onderdelenzoeker is vernieuwd!

20/11/2018
Wasco heeft de onderdelenzoeker vernieuwd. Met deze interactieve applicatie is het juiste onderdeel vinden simpeler dan ooit!

Wat kunt u verwachten van de vernieuwde onderdelenzoeker?
  • Snelheid: zoek supersnel op merk, toepassing en type/serie van een onderdeel.
  • Interactief: dankzij de klikbare exploded view tekeningen en productfoto’s vindt u in een paar klikken het juiste onderdeel.
  • Overzicht: u ziet de artikelnummers, prijzen en actuele voorraad van elk onderdeel in één overzicht.
  • Bestelgemak: u kunt onderdelen direct vanuit de onderdelenzoeker bestellen.
  • Breed aanbod: de onderdelenzoeker biedt onderdelen voor verwarming, sanitair, koeltechniek en ventilatie.
De onderdelenzoeker is geschikt voor gebruik op pc, tablet en mobiel. Kijk op www.wasco.be/onderdelenzoeker en ervaar het zelf!

Heeft u hulp nodig? Er staat een team met ervaren specialisten voor u klaar. Bel gratis 0800 407 20 of chat live op deze site. Mocht u buiten kantoortijd onderdelen nodig hebben, dan is onze piketdienst 24/7 bereikbaar voor spoedleveringen op telefoonnummer +31 6 55 18 80 83.

Wasco staat 24/7 voor u klaar!

01/10/2018

Nu het langzaam weer kouder wordt, komt menig cv-ketel weer in actie. En dat gaat wel eens mis op de meest vervelende momenten. Daarom staat Wasco 24/7 voor u klaar! Als de nood hoog is, kunt u buiten kantoortijden voor spoedleveringen van onderdelen en circulatiepompen een beroep doen op de Wasco piketdienst. Zo hoeft uw klant nooit in de kou te staan! Bel buiten kantoortijden naar +31 6 55 18 80 83 en onze specialisten helpen u verder.

En: vanaf 1 oktober 2018 t/m 31 maart 2019 kunt u, op afspraak, ook onderdelen afhalen op één van de Wasco-vestigingen in de grensstreek. Ook kunt u onderdelen bij ons distributiecentrum in Twello ophalen of per koerier laten verzenden. Dan kunnen wij u nóg sneller helpen!

Kies voor zekerheid! Zet het Wasco piketdienstnummer direct in uw telefoon: +31 6 55 18 80 83.

Meer informatie over de piketdienst vind u op deze pagina.

GLNs voor heel Wasco gelijk

17/09/2018

Eenduidige communicatie is belangrijk, zeker in E-commerce. Een aanzienlijk deel  van de ordering en facturering gaat inmiddels via één van de elektronische mogelijkheden die Wasco biedt.

Wasco, uw one-stop-shop!

25/05/2018

Met de komst van de warmtepomp en de verandering in de installatiewereld, neemt de vraag naar airconditioning en warmtepomp toebehoren sterk toe. Door onze krachten met die van Aircovent (dé groothandel voor hoogwaardige airconditioning producten) te bundelen, kunnen we u ook op dit gebied nu nog beter bedienen.

Om u optimaal te ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden hebben wij twee handzame brochures gemaakt. Hierin vindt u een overzicht van ons kernassortiment airconditioning, airconditioning toebehoren, montagematerialen en koeltechnische gereedschappen.

Veel opdrachten niet uitgevoerd door gebrek aan ingenieurs

19/04/2018

Veel bouwbedrijven ondervinden problemen bij het uitvoeren van bepaalde opdrachten doordat er te weinig ingenieurs zijn. Bijna tweederde van de bouwbedrijven, 65%, kan sommige opdrachten niet uitvoeren vanwege het gebrek aan deze mensen. Dat blijkt uit een enquête van de Vlaamse Confederatie Bouw (VCB). 

VSH MultiPress nu ook geschikt voor gas

13/03/2018

Het assortiment van de VSH MultiPress is uitgebreid. De MultiPress is niet meer alleen geschikt voor verwarming, drinkwater en perslucht. Je kunt het leidingsysteem nu ook gebruiken voor gas. Dat is niet de enige vernieuwing, want er zijn ook nieuwe afmetingen van de MultiPress beschikbaar en er veel nieuwe koppelingen, overgangen en T-stukken toegevoegd. 

Wasco werkt samen met DPD ParcelShop. De perfecte oplossing voor iedereen die zijn tijd zelf wil indelen!

08/01/2018

Terwijl u aan het werk bent, bezorgt Wasco uw bestelling bij een DPD ParcelShop afhaalpunt bij u in de buurt. U kunt dit afhaalpunt zelf kiezen en het pakket ophalen wanneer het u uitkomt. We informeren u per e-mail of SMS wanneer uw bestelling klaar ligt in één van de ruim 700 DPD ParcelShops in België. Zo bespaart u tijd en heeft u altijd het materiaal voor de volgende dag in huis!