Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Help uw DPD-bezorger

30/11/2020

Zoals u weet vereisen de geldende Covid-19 maatregelen aanpassingen in ons dagelijks leven. Ook de bezorging van uw bestelling kan hierdoor beïnvloed worden.

Gebruik de DPD-poster
Wasco werkt samen met DPD voor het bezorgen van uw pakketten. Voor de bezorgers is het bij aankomst soms onduidelijk of een bedrijf geopend is. Uw pakket wordt dan niet bezorgd. U kan de bezorger helpen door deze speciale poster in te vullen en op te hangen bij het afleveradres. Zo maakt u duidelijk waar de DPD-bezorger terecht kan en worden uw pakketten veilig afgeleverd.

Bestelling afhalen
Uw Wasco-bestelling afhalen in één van de 800 parcel shops blijft mogelijk. Houd er echter rekening mee dat uw gewenste afhaalpunt mogelijk gesloten is, afhankelijk van de door de overheid uitgevaardigde Covid-19 maatregelen.