Zoek
Zoek
Sluit

Wasco, ook specialist op het gebied van airconditioning

01/04/2020

Het zijn moeilijke en verwarrende tijden, maar we hopen dat deze snel voorbij zullen zijn.  We hopen dat wij ons met zijn allen binnenkort weer kunnen richten op de fijne dingen in het leven zoals de komst van de zomer.

Om u hier alvast op voor te bereiden hebben wij weer een hoogwaardig assortiment airconditioning producten voor u samengesteld die u deze zomer waarschijnlijk weer hard nodig gaat hebben. 

- Haier airconditioning apparatuur
Airconditioning Toebehoren, installatiemateriaal en gereedschap


 

ASSORTIMENT

Haier airconditioning apparatuur
Het vertrouwde assortiment van producten van Haier zijn zorgvuldig geselecteerd en staan hoog aangeschreven in de branche. Het assortiment is nog completer en verder uitgebreid dan voorheen.

Airconditioning Toebehoren, installatiemateriaal en gereedschap
Het meest complete assortiment toebehoren, installatiemateriaal en gereedschappen voor airconditioning en warmtepompen van Nederland. Dit jaar hebben we veel nieuwe producten en nog meer voorraad in onze vestigingen!

Het gehele assortiment is terug te vinden in de webshop op wasco.be en in de brochures op airco.wasco.be.

DEALS
Het hele seizoen kunt u gebruik maken van onze vaste lage prijzen voor:

WasCoole Deals van Haier
Energiezuinige en fluisterstille split en multi-split airconditioningsystemen voor een hele scherpe prijs.

Aanbieding mobiele airconditioner
De vertrouwde mobiele airconditioner met warmtepompfunctie voor een scherpe prijs. Op=op! De mobiele airconditioner zal vanaf eind april leverbaar zijn.

DIENSTEN
We leveren u de gehele ondersteuning om uw airconditioning project tot een goed einde te brengen. Denk bijvoorbeeld aan onze inbedrijfstellingsservice, opleidingen en handige installatie tips. Ook hebben we dit jaar een handige offerte tool voor u klaar staan. Met een paar drukken op de knop, heeft u al een offerte klaar voor uw klant.

Voor al deze mogelijkheden verwijzen wij u graag naar airco.wasco.be.

Heb je vragen, dan helpen onze specialisten je graag verder. Je kunt hen bereiken via +31 (0)88 - 099 54 10 of via koeltechniek@wasco.be.

WAAR KUNNEN WE U MEE HELPEN?