Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Wasco wint Succes Award ‘Beste in Online Business’

08/09/2015

Tijdens de uitreiking van Nationale Business Succes Awards afgelopen zondag won Wasco De Nationale Succes Award voor Beste in Online Business. Juryvoorzitter Steven van Eijck maakte dit bekend tijdens de Finale Award Show. De uitzending van de show vindt plaats op 15 februari om 13.55 uur op RTL7.

De commissie ziet Wasco als een toonaangevende, hoogstaande onderneming die zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot de specialist binnen de groothandel installatiebranche. Wasco kan dankzij innovatie op het gebied van online, efficiëntie en een servicegerichte houding een breed scala aan opdrachtgevers advies op maat bieden voor een optimale procesverbetering.

Herold

 

De Nationale Business Succes Awards
De Nationale Business Succes Awards is de jaarlijkse open ondernemersprijs verbonden aan een wekelijks televisieprogramma op RTL7. Voor editie 2014 werden 20 awards in verschillende categorieën uitgereikt onder de in totaal 290 genomineerde bedrijven uit verschillende branches. In de jury zaten professor Sylvester Eijffinger (hoogleraar Financiële Economie), Hans Reijnierse (SER-raadslid), Steven van Eijck (voormalig staatssecretaris Financiën), Bernd Schneider (uitvinder, juryvoorzitter Beste Idee van Nederland) en Joan Bassa (CEO Humanwave.nl, voorheen Exact).