Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Antivirus Kaspersky kan voor problemen op de website zorgen

28/01/2021

Sommige klanten ervaren sinds begin dit jaar een paar problemen met het gebruik van de website. De schuldige is inmiddels gevonden: de laatste update van antivirussoftware Kaspersky.

Gebruikt u dit antivirusprogramma, dan kan dat dus voor problemen zorgen. Mocht u het volgende op de website ervaren hebben de afgelopen tijd:

- Inloggen lijkt niet te lukken

- Zoekmachine werkt niet

- Onderdelenzoeker werkt niet

- Producten kunnen niet toegevoegd worden aan de winkelmand

- Bestelhistorie is niet beschikbaar.

Dan heeft dat zeer waarschijnlijk te maken met de update van Kaspersky. Gelukkig hebben we daar de oplossing voor gevonden. Wat u alleen maar hoeft te doen is een vinkje in het programma uit te zetten. We hebben hier een instructie voor geschreven waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe dit te doen. Dit stappenplan is hier te downloaden.