Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

De nieuwe onderdelenzoeker van Wasco is live!

29/09/2017

Van veel apparaten hebben we nu de lijntekeningen toegevoegd in de onderdelenzoeker. Op deze tekeningen staan er positienummers bij de onderdelen. Met één klik op dit nummer verschijnt rechts in het scherm direct het onderdeel dat erbij hoort. Zelfs onderdelen waarvan u dus niet weet hoe ze heten kunt u terugvinden in deze nieuwe onderdelenzoeker. 

Andersom werkt het ook, want door op het cijfer linksboven in de hoek bij het artikel te klikken zie je waar het onderdeel zich bevindt op de tekening. In de video hieronder zie je precies hoe deze functies werken. Dit is natuurlijk niet het enige dat nieuw is aan de onderdelenzoeker, onder de video lees je wat Wasco nog meer heeft veranderd.

Bestellen wordt met deze onderdelenzoeker ook nóg makkelijker, doordat prijzen, beschikbaarheid en de bestelknop direct te zien zijn bij het selecteren van het onderdeel. U hoeft niet meer door te klikken naar een andere pagina. 

Op de mobiele website ziet dit er iets anders uit. Daarop staan de tekeningen en de artikelen naast elkaar in aparte tabbladen, zoals hieronder te zien is. Verder werkte de mobiele onderdelenzoeker hetzelfde, want wanneer u in de tekening op een positienummer klikt verschijnt het artikel automatisch. Ook wanneer u op het cijfer bij het artikel klikt, verschijnt de tekening direct.

 Exploded view mob                  Artikelen mob

Een andere grote verandering bij de onderdelenzoeker zit in het menu. De sortering is een stuk duidelijker geworden. Wanneer merk en toepassing geselecteerd zijn, moet er nog een type gekozen worden. De types staan nu dikgedrukt in dit menu, met daaronder de verschillende varianten van dit type. 

Voorheen verdwenen deze selecties weer wanneer een tekening geopend en daarna weer gesloten werd. Dat is nu niet meer zo, want wat u voor het aanklikken van een tekening hebt geselecteerd blijft nu staan. Het hele menu nog een keer doorlopen is daarom niet meer nodig. 

In de afzonderlijke categorieën zoeken is natuurlijk ook nog steeds mogelijk. Onder de onderdelenzoeker zie je de categorieën verwarming, sanitair, koeltechniek en ventilatie staan. Wanneer u op één van deze categorieën klikt, komt u in de onderdelenzoeker met alleen apparaten binnen die categorie. 

De geheel vernieuwde onderdelenzoeker kunt u nu al live bekijken en gebruiken

Wij hopen dat u met veel plezier gebruik gaat maken van onze nieuwe onderdelenzoeker. Daarnaast horen we ook graag wat u ervan vindt. Heeft u vragen/opmerkingen/feedback, stuur dan alsjeblieft een mail naar ecommerce@wasco.nl