Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Wasco staat 24/7 voor u klaar!

01/10/2018

Nu het langzaam weer kouder wordt, komt menig cv-ketel weer in actie. En dat gaat wel eens mis op de meest vervelende momenten. Daarom staat Wasco 24/7 voor u klaar! Als de nood hoog is, kunt u buiten kantoortijden voor spoedleveringen van onderdelen en circulatiepompen een beroep doen op de Wasco piketdienst. Zo hoeft uw klant nooit in de kou te staan! Bel buiten kantoortijden naar +31 6 55 18 80 83 en onze specialisten helpen u verder.

En: vanaf 1 oktober 2018 t/m 31 maart 2019 kunt u, op afspraak, ook onderdelen afhalen op één van de Wasco-vestigingen in de grensstreek. Ook kunt u onderdelen bij ons distributiecentrum in Twello ophalen of per koerier laten verzenden. Dan kunnen wij u nóg sneller helpen!

Kies voor zekerheid! Zet het Wasco piketdienstnummer direct in uw telefoon: +31 6 55 18 80 83.

Meer informatie over de piketdienst vind u op deze pagina.