Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

VSH MultiPress nu ook geschikt voor gas

13/03/2018

Het assortiment van de VSH MultiPress is uitgebreid. De MultiPress is niet meer alleen geschikt voor verwarming, drinkwater en perslucht. Je kunt het leidingsysteem nu ook gebruiken voor gas. Dat is niet de enige vernieuwing, want er zijn ook nieuwe afmetingen van de MultiPress beschikbaar en er veel nieuwe koppelingen, overgangen en T-stukken toegevoegd. 

Naast dat de MultiPress nu ook geschikt is voor gas, zijn er honderd nieuwe koppelingen, overgangen en T-stukken aan het assortiment toegevoegd. Er zijn ook nieuwe afmetingen geïntroduceerd. De MultiPress is nu ook beschikbaar in 14, 50 en 63 mm. 

VSH biedt met haar Integrated Piping Systems een breed aanbod in metalen en kunststoffen verbindingen. Met MultiPress heeft VSH een kunststof leidingsysteem in huis dat veel voordelen heeft en voor verschillende toepassingen bruikbaar is. 

VSH MultiPress is een hoogwaardig kunststof leidingsysteem van leidingen en fittingen met Kiwa-, KOMO- en GASTEC-systeemkeur. Door de flexibiliteit van de meerlagenbuizen zijn deze met optimaal gemak te installeren. In de buizen is een aluminium laag aangebracht waardoor de flexibele leidingen ná het buigen en verpressen vormvast, robuust en stevig blijven en die ervoor zorgen dat de leidingen 100% zuurstofdicht zijn.

Multipress

De MultiPress biedt het unieke voordeel dat het zowel met U- als TH-profiel te verpressen is. Dat kun je doen met de meeste gangbare pressbekken. Wie over wil stappen op dit leidingsysteem hoeft er dus meestal geen speciaal gereedschap voor aan te schaffen.

Het systeem beschikt ook over veel andere voordelen. MultiPress heeft een handige kleurcodering per maatvoering en de uiterst slimme en eenvoudige manier waarop de pressbek optimaal wordt geplaatst. Samen met de Leak Before Pressed-functie is dat dé garantie voor snelle en zekere verpressing. De RVS presshuls is corrosiebestendig en daarmee de ideale oplossing voor het instorten in dunne dekvloeren van beton en cement. 

Ook is gedacht aan de mogelijkheid om de overgang naar draad of knel te maken. Overgangskoppelingen zijn binnen het MultiPress-systeem als messing koppelingen beschikbaar. Dat maakt dat je heel eenvoudig de overgang naar andere VSH-systemen kunt maken.

VSH MultiPress zit bij Wasco in de volgende kortingsgroepen: 
- 268: MultiPress fittingen
- 269: MultiPress buis