Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

De Wasco onderdelenzoeker is vernieuwd!

20/11/2018

Wasco heeft de onderdelenzoeker vernieuwd. Met deze interactieve applicatie is het juiste onderdeel vinden simpeler dan ooit!

Wat kunt u verwachten van de vernieuwde onderdelenzoeker?
  • Snelheid: zoek supersnel op merk, toepassing en type/serie van een onderdeel.
  • Interactief: dankzij de klikbare exploded view tekeningen en productfoto’s vindt u in een paar klikken het juiste onderdeel.
  • Overzicht: u ziet de artikelnummers, prijzen en actuele voorraad van elk onderdeel in één overzicht.
  • Bestelgemak: u kunt onderdelen direct vanuit de onderdelenzoeker bestellen.
  • Breed aanbod: de onderdelenzoeker biedt onderdelen voor verwarming, sanitair, koeltechniek en ventilatie.
De onderdelenzoeker is geschikt voor gebruik op pc, tablet en mobiel. Kijk op www.wasco.be/onderdelenzoeker en ervaar het zelf!

Heeft u hulp nodig? Er staat een team met ervaren specialisten voor u klaar. Bel gratis 0800 407 20 of chat live op deze site. Mocht u buiten kantoortijd onderdelen nodig hebben, dan is onze piketdienst 24/7 bereikbaar voor spoedleveringen op telefoonnummer +31 6 55 18 80 83.