Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Leak lock vloeibare pakking en draadafdichting tube 40ml

artikelnr: 99RO1093leveranciersnr:  240002

De Leak Lock-pasta is een perfecte, blijvend elastische afdichtingskit voor schroefdraadverbindingen in de koeltechniek en airconditioning. Het kan worden gebruikt voor aluminium, gietijzer, alle soorten staal,...

Lees meer
Bruto prijs: €19,11per stuk
Kenmerken
MerkLeak lock
Leverancierscode240002
Product soortDraadafdichting
Inhoud40 ml
Uitgebreide info

De Leak Lock-pasta is een perfecte, blijvend elastische afdichtingskit voor schroefdraadverbindingen in de koeltechniek en airconditioning. Het kan worden gebruikt voor aluminium, gietijzer, alle soorten staal, koper en zijn legeringen, evenals PVC, ABS en andere. Het beveiligt de koudemiddelen, zoals R-12, R-502, R-134A, enz., alle CFK's, HFC's en HCFK's tegen lekken veroorzaakt door microlekkage (ook veroorzaakt door de trillingen in het koelsysteem).

  • Toelaatbare druk: tot 700 bar
  • Gebruikstemperatuur: van -93 tot 240 graden. Celsius
  • Niet giftig
  • Gewicht: 38 gram