Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Klantervaring Jonny de Beule

Jonny De Beule bvba is gespecialiseerd in onderhoud op alle toestellen op gas, installaties van gasketels en badkamers. Wij werken nu al een paar jaar vlot samen met Wasco, dankzij de goede samenwerking met de vertegenwoordiger en de technische mensen op de binnendienst. Jonny De Beule bvba bestaat al meer dan 28 jaar en wij zijn altijd al gespecialiseerd geweest in onderhoud en depannages.

Het grootste probleem was altijd het bestellen van onderdelen en de leveringen hiervan. Op de website van Wasco vinden wij al veel onderdelen terug en als we deze niet vinden staat er een heel team klaar om ons te helpen. Sinds wij begonnen met Wasco hebben wij hier geen problemen meer mee, als het voorradig is wordt het geleverd binnen de 24 uur. Het fijne is dat je constant contact hebt met de vertegenwoordiger en de technische mensen, bij problemen helpen deze mensen u altijd. Dit bespaart onze firma heel veel tijd en kosten.

Bij deze hopen wij op nog vele jaren van samenwerking.

Sven Joosens
Zaakvoerder