Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Conditiebestanden

Conditiebestanden zijn overzichten van de actuele kortingen per kortingsgroep. In deze bestanden zijn ook de eventuele nettoprijzen weergegeven op artikelnummer. 

Formaten

Er zijn vier soorten conditiebestanden, drie in txt en één in xlsx. Een van de txt-bestanden is opgebouwd volgens het ICC-formaat. 

Conditiebestanden van een bepaald assortiment

Het is niet mogelijk om de conditiebestanden van een bepaald assortiment te ontvangen. Het conditiebestand is een overzicht van alle condities die horen bij een debiteurennummer. 

Wijziging condities

Condities kunnen gewijzigd worden in overleg met de vertegenwoordiger. In de meeste softwarepakketten wordt weergegeven welke condities dit betreft. Bij de txt-versie waarvan de bijlage begint met een L worden de wijzigingen aangegeven met een #. Bij het bestand dat begint met een X of een C wordt de datum van de wijziging meegegeven. 

Frequentie

De conditiebestanden worden iedere laatste zondag van de maand verstuurd. Deze worden verstuurd via e-mail. 

Andere vragen

Voor meer informatie over conditiebestanden kan er contact opgenomen worden via het contactformulier. Vragen worden dan zo snel mogelijk beantwoord.