Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Specialistisch advies

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in service en onderhoud. Bij Wasco zijn we gespecialiseerd in verwarming, sanitair, koeltechniek en ventilatie. De specialisten staan voor u klaar op het nummer 0800 407 20 of via mail op info@wasco.be. Uiteraard kunt u ook contact opnemen via het contactformulier. Wij kunnen u ook van advies voorzien over onder andere utiliteitsinstallaties, meetapparatuur en pompen. 

Daarnaast vindt u ook onze kennis terug in verschillende onderdelen op deze website. Zo kunt u gebruikmaken van de exploded views in de onderdelenzoeker. Daarmee selecteert u makkelijk en snel het juiste onderdeel.