Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Honeywell Home Round RF Wireless Modulation kamerthermostaat Opentherm

artikelnr: 3700245leveranciersnr:  Y87RF2008

Deze draadloze kamerthermostaat is geschikt voor OpenTherm modulerende ketels. De brandercapaciteit van de cv-ketel wordt hierdoor aangestuurd op basis van de warmtevraag. De Round Wireless Modulation van Honeywell werkt als de andere Round-thermostaten: de temperatuur is in te stellen door...

Lees meer
Bruto prijs: €197,30per stuk
Kenmerken
MerkHoneywell Home
LeverancierscodeY87RF2008
EAN-Code5025121381901
MontagewijzeOpbouw
KleurWit
UitvoeringOpentherm
Diepte33 mm
AansluitingDraadloos
Met displayJa
Diameter84 mm
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Deze draadloze kamerthermostaat is geschikt voor OpenTherm modulerende ketels. De brandercapaciteit van de cv-ketel wordt hierdoor aangestuurd op basis van de warmtevraag. De Round Wireless Modulation van Honeywell werkt als de andere Round-thermostaten: de temperatuur is in te stellen door aan de ring te draaien. 

Bijkomend voordeel van deze thermostaat is dat deze, zoals gezegd, draadloos is. De Round Wireless Modulation is dus overal te plaatsen, in welke ruimte je deze ook wilt hebben. 

Technische specificaties

  • Aantal perioden per dag instelbaar: n.v.t.
  • Batterijen: Thermostaat werkt op 2 AA-batterijen
  • Displayverlichting: Ja
  • Instelbaar per dag: Nee
  • Los van de muur te bedienen: Ja
  • Temperatuur instelbereik: 5 - 35 graden Celcius
  • Uitbreidbaar: Nee