Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Bosch Climate neemt warmwatertoestellen van Siemens over

31/08/2018

Bosch Climate, de verdeler van de merken Junkers en Bosch in België, heeft zijn verwarmings- en warmwatertoestellenassortiment verder uitgebreid door de verkoop van elektrische warmwatertoestellen over te nemen van BSH Home Appliances N.V.. 

Bosch Climate is onderdeel van Bosch Thermotechnology en BSH Home Appliances N.V. Beide horen tot de Bosch groep. Vanaf augustus 2018 krijgt het merk Bosch de warmwatertoestellen van het merk Siemens onder haar hoede. Deze apparaten worden ook via de sanitaire groothandelaar verdeeld. 

Aan de technologie van de Siemens toestellen verandert niets. Het aanbod blijft in eerste instantie ook zo goed als hetzelfde. Zo kan de klant haar vertrouwde producten terugvinden, maar dan wel onder de merknaam Bosch.