Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Wasco Onderdelen

Voor onderdelen moet u bij Wasco zijn! Met ruim 18.000 onderdelen op voorraad zijn we de groothandel met het onderdeel dat u nodig hebt, of het nu gaat om verwarming, sanitair, koeltechniek of ventilatie. Hebben wij een onderdeel niet, dan is de kans klein dat u het elders wel vindt. Bovendien vindt u bij ons een ruim assortiment service- en onderhoudsproducten. Denk aan o.a. appendages, onderhoudssets, meetapparatuur, gereedschap en verbruiksartikelen. Veel installateurs en service- en onderhoudsmonteurs hebben hun weg naar Wasco al gevonden. Bent u nog niet bekend met wat we voor u kunnen betekenen? We leggen het hier graag uit!

Wasco
Verwarming Sanitair Airconditioning Ventilatie
Verwarming Sanitair Airconditioning Ventilatie
Wasco
Onderdelenzoeker Wasco App
Onderdelenzoeker Wasco App
Wasco
Contact
Contact
Wasco
Wasco levert altijd en overal
Wasco levert altijd en overal
Wasco
Nachtleveringen
Nachtleveringen
Wasco
24/7 Storingsservice
24/7 Storingsservice Efficiënter werken
Wasco
Efficiënter werken
Bel mij
Wasco
Bel mij

Onderdelenzoeker

Heeft u direct een onderdeel nodig, gebruik dan de Wasco onderdelenzoeker. Deze werkt eenvoudig: kies het merk van het toestel, een toepassing, of het model waar u het onderdeel voor nodig hebt. Vervolgens ziet u klikbare exploded view tekeningen en een onderdelenlijst. Selecteer het gewenste onderdeel en u ziet direct alle informatie die u nodig hebt!