Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Digitaal bestellen

Voor u moet het bestel- en facturatieproces zo makkelijk mogelijk zijn. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden voor digitaal bestellen en factureren.

Artikelbestanden

In de artikelbestanden zijn alle artikelen terug te vinden met daarbij de brutoprijzen. Deze bestanden kunnen worden ingelezen in verschillende softwaresystemen.

Lees meer over artikelbestanden

Conditiebestanden

De conditiebestanden van Wasco zijn te ontvangen in ICC-formaat. Door het conditiebestand te koppelen aan het artikelbestand in een eigen softwarepakket, worden voor ieder artikel een brutoprijs en de korting beschikbaar.

Meer informatie over conditiebestanden

Digitale facturen

Wasco kan facturen in verschillende formaten digitaal versturen. Dit kan in XML (INSBOU003), ICF (ASCII) en PDF.

Meer weten over digitale facturen?

Barcodescanner

Simpel en snel alle artikelen scannen die nodig zijn in de bus of het magazijn. Dat kan met de barcodescanner van Wasco.

Alle informatie over de barcodescanner