Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Nieuw: de Wasco app, uw sleutel naar 250.000 onderdelen!

Met de Wasco app heeft u altijd en overal toegang tot 250.000 onderdelen en service- en onderhoudsproducten. Vind eenvoudig onderdelen met de unieke onderdelenzoeker en plaats simpel bestellingen op uw smartphone. De Wasco app is gratis en beschikbaar voor Android en iOS toestellen. Om de app te gebruiken moet u klant bij ons zijn. U kunt dan inloggen met uw Wasco.be inloggegevens. Bent u nog geen klant? Meld u gratis aan!

De voordelen:

  • Altijd en overal toegang tot het complete Wasco assortiment
  • De unieke onderdelenzoeker in uw broekzak
  • Direct bestellingen plaatsen op uw smartphone
  • Al uw orders en leveringsinformatie bij de hand
  • Scan een barcode met de app en voeg het product toe aan uw winkelmandje
  • Hulp nodig? Bel ons gratis nummer vanuit de app!

Downloaden

De nieuwe Wasco app kan u downloaden in de Google Play en Apple stores. Scan de code met uw telefoon en u wordt direct naar de juiste store geleid. Wanneer u de app gedownload hebt, logt u eenvoudig in met uw Wasco.be accountgegevens.

QR-code

Wat vindt u van onze app?

Wij vinden het belangrijk om te horen wat u vindt van onze app! Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten en stuur een berichtje naar app@wasco.be. Hartelijk dank!