Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Onze mensen

• Wasco waardeert haar werknemers en hun diversiteit. We bieden onze werknemers doorgroeimogelijkheden en een eerlijke vergoeding.

• Om onze doelstellingen te bereiken, is het in het belang van Wasco dat mensen graag bij Wasco willen werken. We kunnen dit bereiken door te zorgen voor een positieve, verantwoordelijke, open en aangename omgeving

• Wasco behandelt haar mensen eerlijk en onbevooroordeeld en accepteert geen enkele vorm van intimidatie of pesterij. Er wordt van werknemers verwacht dat ze open, eerlijk en hoffelijk zijn en dat ze anderen met respect behandelen.

• Wasco biedt werknemers de mogelijkheid om hun vaardigheden en capaciteiten te verbeteren en helpt ze zodoende om een bevredigende carrière te ontwikkelen en om hun bijdrage aan ons bedrijf te maximaliseren.

• Wasco beschikt over formele klachtenprocedures, waarin wordt uitgelegd wat er gebeurt wanneer een werknemer een probleem heeft dat niet naar tevredenheid kan worden opgelost met de leidinggevende.

• Wasco respecteert de algemene arbeidsvoorwaarden van de werknemer en verwacht dit ook van de werknemer zelf. We willen onze werknemers eerlijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden en zullen deze, indien nodig, in overleg wijzigen om aan de bedrijfsdoelstellingen te voldoen.