Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Een jaar lang feest

Wasco bestaat 50 jaar. En dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom vieren we een jaar lang feest en zetten we iedereen in het zonnetje. Met feestelijke acties en de Wasco Experience. Van klant tot leverancier, van installateur tot kantoorpersoneel, aan werkelijk iedereen is gedacht. Want het draait het om u!

Dit mag u niet missen!

Al 50 jaar doen wij ons best om u een unieke ervaring te geven. Wij willen u daarom voor ons jubileum ook een echte Wasco Experience geven. Denkt u nu, dit is vast een standaard beurs? Dat is het zeker niet! De echte Wasco Experience is veel meer dan dat. Wij nodigen u van harte uit om dit te komen ervaren op woensdag 28 en donderdag 29 oktober 2020 op onze beurs in De Beursfabriek in Nieuwegein (Nederland) voor de enige echte Wasco Experience.

Nieuwe ontwikkelingen, feest en nog veel meer

Beide dagen kunt u genieten van een spectaculaire openingsshow om 15.00 uur. We hebben nog veel meer gepland, maar dat houden we nog even geheim… Genoeg redenen om deze twee dagen in uw agenda te zetten, toch? Natuurlijk laten we u ook graag innovaties zien op het gebied van installatie. Daarom hebben wij een groot aantal van onze leveranciers een plekje gegeven op de beursvloer. Zij laten u zien wat zij allemaal hebben ontwikkeld en laten u zien hoe de installatiebranche aan het veranderen is en wat zij doen om u met de tijd mee te laten gaan. Zien we u bij de Wasco Experience? We hopen u te ontmoeten in De Beursfabriek op 18 en 19 mei 2022! Wilt u erbij zijn? Schrijf u dan meteen in!

Inschrijven Wasco Experience

Historie, heden en toekomst

50 jaar, het is een hele reis. Wasco heeft veel ontwikkelingen doorgemaakt, heeft in veel verschillende panden gezeten, heeft veel assortimentsveranderingen gehad en heeft verschillende eigenaren gehad. Wij laten dit jubileum niet onopgemerkt voorbijgaan door allerlei evenementen te organiseren én door een mooi magazine uit te brengen in september. Dit collectors item brengt historie, heden en toekomst bij elkaar in woord en beeld. U ziet oude foto’s van Wasco, kiekjes van achter de schermen bij ons mooie bedrijf en we werpen een blik op de toekomst. Dit magazine is ook nog eens een mooie aankondiging voor de enige, echte Wasco Experience. Er is veel veranderd in die 50 jaar, maar één ding is altijd hetzelfde gebleven: Het draait om u!