Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Haier Air Conditioning - Professionele, slimme en gezonde luchtleverancier

Haier Air Conditioning loopt voorop in residentiële en commerciële HVAC-oplossingen

Haier, opgericht in 1984, is een fabrikant van airconditioning producten en groot-huishoudelijke apparatuur. We zijn wereldwijd marktleider voor slimme en ‘connected’ airconditioners. Bijna één op de drie verkochte airconditioners is een Haier (Euromonitor, 2019). Met een Haier airconditioner haalt u een kwalitatief hoogwaardig en comfortabel systeem in huis, dat u kunt bedienen met uw smartphone of zelfs uw stem.

Haier heeft energiezuinigheid hoog in het vaandel staan. Al onze airconditioners zijn uitgerust met innovatieve technologie om het milieu maximaal te ontzien met behoud van comfort. Niet voor niets zijn aan alle Haier toestellen de hoogste energielabels voor koeling toegekend: A++ en A+++.

Het juiste artikel vinden is soms lastig. Weet u niet exact welke Haier onderdelen u nodig heeft? Gebruik dan de handige Wasco onderdelenzoeker. Met de explosietekeningen, afbeeldingen en artikelnummers van elk toestel kunt u zo snel de juiste Haier onderdelen vinden en bestellen.

Om Haier onderdelen te kunnen bestellen, kan u gratis klant worden bij Wasco. U heeft dan toegang tot alle onderdelen en service- en onderhoudsproducten. Wasco heeft ruim 18.000 onderdelen van meer dan 120 merken op vaoorraad. Vandaag besteld = vandaag franco verzonden zonder orderkosten.

Heeft u advies nodig over Haier onderdelen of heeft u hulp nodig? Neem contact met ons op via het gratis telefoonnummer 0800 407 20 of per Whatsapp op 0472 387 164. Mailen kan naar info@wasco.be. U kan ook met ons chatten op deze website, met de chat rechts onderin uw scherm.