Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Leg je bureau er netjes bij met Wasco

Het gebeurt ons ook vaak genoeg: je krijgt een telefoontje en moet snel even iets opschrijven, dus grijpt maar weer een los papiertje voor je notitie. Of je bent bezig met een opdracht en bedenkt ineens een andere taak die je straks toch écht niet moet vergeten en daar heb je weer zo’n los papiertje. Binnen de kortste keren ligt je bureau helemaal vol. Daar steken we samen een stokje voor, want ook in 2021 heeft Wasco een bureaulegger voor je. Voor al je notities, taken, herinneringen en zelfs boodschappenlijstjes. Je kunt het allemaal kwijt op de bureaulegger van Wasco.

Houd heel 2021 het overzicht

De bureaulegger is ook nog eens uitgerust met een jaarkalender. Zo heb jij altijd een overzicht van het hele jaar en kun je ook niet vergeten dat het in 2021 het hele jaar feest is bij Wasco, want dat vieren we graag het hele jaar met jou! Nog een klein geheimpje: we hebben de pagina’s van de bureaulegger aan de onderkant aan elkaar vastgemaakt, zodat de randen niet gaan opkrullen als jij aan het werk bent. Dat scheelt een hoop irritaties. 

We horen je denken: hoe kom ik aan zo’n bureaulegger?

Sta jij ook al te springen om zo’n bureaulegger te bemachtigen voor je bureau? Je hoeft alleen maar even contact op te nemen met je vertegenwoordiger en voor je het weet heb jij er één in huis. 

Wat een rollercoaster

In 2020 bestonden we 50 jaar en dat wilden we samen met jou vieren. Net als alles dit jaar verliep dat even anders dan gedacht. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor bedacht, want dan schuiven we de festiviteiten toch een jaartje op?

Vier feest met Wasco in 2021