Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Eet mee tijdens de jubileumbarbecue

Wat is een jubileumviering zonder onze traditie van barbecueën bij de vestiging? Helemaal niets! Daarom steken wij in juni en juli 2022 de Green Eggs bij de vestigingen aan en zorgen wij ervoor dat jij een heerlijk stukje vlees of vis mee kan eten. Kom je een hapje mee-eten? Dan proosten we ook graag met je op 50+1 jaren samenwerken.

Wil je weten wanneer je bij jouw favoriete vestiging moet zijn voor dit heerlijke eetfestijn? Hieronder zie je, zodra de data bekend zijn, bij iedere vestiging de datum staan waarop de barbecues aangestoken worden. We zien je daar!

Wat een rollercoaster

In 2020 bestonden we 50 jaar en dat wilden we samen met jou vieren. Net als alles dit jaar verliep dat even anders dan gedacht. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor bedacht, want dan schuiven we de festiviteiten toch een jaartje op?

Vier feest met Wasco in 2021