Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Fernox Filter Fluid+ Protector Express 400 ml

artikelnr: 8606622leveranciersnr:  62310

Deze versterkte corrosieremmer met dispergeermiddelen is specifiek ontwikkeld voor gebruik in combinatie met een magneet vuilfilter.

De unieke formulering gaat de vorming van corrosie, kalk en slib tegen in een systeem met gemengde metalen. Het toegevoegde dispergeermiddel maakt...

Lees meer
Op werkdagen voor 18:00 besteld is de volgende werkdag gratis bezorgd
Bruto prijs: €43,00per stuk
Kenmerken
MerkFernox
Leverancierscode62310
EAN-Code5014551623101
UitvoeringBeschermmiddel
VerpakkingSpuitbus
Inhoud400 ml
MateriaalOverig
VastNee
Netto gewicht622 g
VloeibaarJa
Uitgebreide info

Deze versterkte corrosieremmer met dispergeermiddelen is specifiek ontwikkeld voor gebruik in combinatie met een magneet vuilfilter.

De unieke formulering gaat de vorming van corrosie, kalk en slib tegen in een systeem met gemengde metalen. Het toegevoegde dispergeermiddel maakt bovendien slib los en voert dit af naar een filter voor veilige verwijdering. Heeft tevens een pH buffer en zorgt ervoor dat kalk niet kan afzetten.

Eén verpakking behandelt een CV-installatie tot 130 liter